Selecteer een pagina

Workshops | trainingen | opleidingen | cursussen

Pilot Gratis digitale trainingen via SkillsTown Connect

Mmm lekker werken is het programma gericht op de ontwikkeling van medewerkers en ondernemers. Het Vakcentrum is een van de partijen achter dit programma.

Mmm lekker werken wil digitale trainingen gaan aanbieden via Skills Town Connect. SkillsTown Connect is een aanbieder van online workshops en trainingen, variërend van taalcursussen, computervaardigheden, vitaliteit tot het aanleren en ontwikkelen van 21st century skills

Om daarmee ervaring op te doen houdt mmm lekker werken een pilot.

Via het Vakcentrum kunnen 100 ondernemers of medewerkers gebruik maken van toegang tot

  • Word financieel fit (met daarin o.m. In 6 stappen grip op je geld, Financieel fit voor de toekomst)
  • Summerschool (met daarin o.m. Spaans in 2 weken, Sport en Voeding, Digitale Fotografie, Yoga voor beginners en nog veel meer)

Daarnaast kunnen de pilot deelnemers ook gebruik maken van tal van standaardmodules op Skills Town.

Heeft u belangstelling om aan deze pilot mee te doen of wilt u een account voor een of meer (maximaal 5) medewerkers stuur dan een bericht aan info@mmmlekkerwerken.nl

Wilt u eerst meer informatie? Op woensdag 21 juni a.s., van 15.30-17.00 uur organiseert mmm lekker werken een webinar, daarin presenteert SkillsTown Connect het platform en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Deelnemen? Stuur een e-mail naar: info@mmmlekkerwerken.nl.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV Vakmensen en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl