Selecteer een pagina

Workshops | trainingen | opleidingen | cursussen

Nieuw!

Workshop ‘Feedback geven’ voor leidinggevenden

‘Feedback geven’ is een belangrijke vaardigheid in het kader van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Het is in de dagelijkse praktijk nodig om aan medewerkers feedback te geven. Door op een goede wijze naar iemand terug te koppelen, voorkom je vervelende situaties en behoud je een gezellige werksfeer. Hoe doe je dit op een respectvolle en opbouwende manier?

In deze gratis workshop komen coachende vaardigheden ruimschoots aan bod bij het geven van bijvoorbeeld feedback en feedforward. Welke regie neem je en welke rollen vervul jij tijdens gesprekken met je collega’s.
Deelnemers leren tijdens dit traject technieken die ondersteunend kunnen zijn bij het voeren van incidentele en periodieke gesprekken. Ook is er de mogelijkheid om aansluitend gebruik te maken van een persoonlijk coach traject.

Datum / locatie

Er staan momenteel geen data gepland. U kunt wel uw interesse kenbaar maken, bij voldoende belangstelling worden nieuwe data gepland.

De workshop wordt kosteloos aangeboden door mmm lekker werken. Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Via 0348 41 97 71, via info@mmmlekkerwerken.nl of via het formulier op deze website.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV Vakmensen en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl