Selecteer een pagina

Workshops | trainingen | opleidingen | cursussen

Nieuw!

Driedaagse training Zelf management en leiderschap

De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen. De training van het Vakcentrum wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen.

Doel

Aan het eind van de training weet je wat jou als mens gevormd heeft en wat je sterke en zwakke punten zijn. Je weet welke aspecten van invloed zijn op je leiderschapsstijl en je kunt concreet aan de slag om verbeteringen ten aanzien van je eigen functioneren als leidinggevende door te voeren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor (assistent) managers, filiaal/vestigingsmanagers en voor afdelingsmanagers die door willen groeien.

Inhoud

Deelnemers krijgen inzicht in deze module welke aspecten noodzakelijk zijn om een goede leidinggevende te zijn. Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Persoonlijke eigenschappen
  • Officiële DISC-analyse*, incl. uitgebreid persoonlijk rapport en toelichting
  • Gedragspatronen en de effecten daarvan
  • Kwaliteiten en valkuilen
  • Communicatie en feedback
  • Cirkel van Invloed
  • Leiderschapsstijlen
  • Jouw visie op leidinggeven

Toelating

Om maximaal rendement uit de training te halen is mbo4 werk- en denkniveau wenselijk. Daarnaast minimaal 1-2 jaar ervaring als leidinggevende, om ook de opdrachten te kunnen uitvoeren.

Certificering

De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Trainingsduur

3 dagen training en circa 6 uur thuisstudie.

Trainingslocatie

Je bent tijdens de training te gast bij het Vakcentrum in Woerden, de brancheorganisatie voor zelfstandig ondernemers in food, non-food en fast moving consumer goods.

Toetsing en afronding

  1. Deelnemers maken als opdracht een persoonlijk ontwikkelplan voor hun verdere ontwikkeling.
  2. E-learning-opdracht met een toets.

Kosten

De training Operationeel Management kost € 1.725. Voor medewerkers van Vakcentrumleden is de training gratis. Dit kan door een subsidie van NLleertdoor.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de training of even bespreken of deze training voor jou de juiste is, bel dan direct met Vakcentrum via (0348) 41 97 71.


)* Een DISC profiel is een rapport wat inzicht geeft in jouw persoonlijke DISC stijl en beschrijft de bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. Uitgangspunt is het DISC model, bestaande uit 4 basisstijlen: Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Na het invullen van de vragenlijst geeft het profiel een duidelijke beschrijving en uitleg over jouw persoonlijke DISC stijl.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV Vakmensen en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl