Selecteer een pagina

Workshops | trainingen | opleidingen | cursussen

Driedaagse training Zelf management en leiderschap

De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen. De training van het Vakcentrum wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen.

Kosten: € 1.250/pp

Trainingsdata:
Er zijn momenteel geen trainingsdata gepland. 

Aanmelden

Via deze website kunt u zich aanmelden voor deze training.

Algemene info

De training wordt gegeven door één van de enthousiaste en ervaren trainers van OVD Opleidingen. De training bestaat uit een combinatie van theorie, praktijkopdrachten, e-learning en actieve werkvormen.

Deze training bevat 1 dagdeel waarin je gaat oefenen met een ervaren trainingsacteur.

Doelgroep: Deze training is bedoeld voor filiaal/vestigingsmanagers binnen de retail en voor afdelingsmanagers die door willen groeien.

Doel: Aan het eind van de training weet je wat jou als mens gevormd heeft en wat je sterke en zwakke punten zijn. Je weet welke aspecten van invloed zijn op je leiderschapsstijl en je kunt concreet aan de slag om verbeteringen ten aanzien van je eigen functioneren als leidinggevende door te voeren.

Inhoud

Deelnemers krijgen inzicht in deze module welke aspecten noodzakelijk zijn om een goede leidinggevende te zijn. Onderwerpen die aan de orde komen:

 • Persoonlijke eigenschappen.
 • Gedragspatronen en de effecten daarvan.
 • Kwaliteiten en valkuilen.
 • Communicatie en feedback.
 • Cirkel van Invloed.
 • Leiderschapsstijlen.
 • Jouw visie op leidinggeven.

De training bestaat uit:

 • Klassikale lesuren.
 • Individuele persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
 • Virtuele lessen, e-learningmodules met digitaal lesmateriaal.
 • Workshop, webinar en eindopdracht.

De e-learningmodule ‘Persoonlijke effectiviteit’ wordt verzorgd door Icademy B.V., de overige trainingscomponenten door OVD Opleidingen B.V.

Studiebegeleiding

Theorielessen, groepsdiscussie, praktijkopdracht, inclusief e-learning modules gericht op persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Studierichting

De deelnemer leert inzicht te verwerven in de eisen en voorwaarden die de rol van leidinggevende met zich meebrengt en de persoonlijke sterkten en ontwikkelpunten. De training is mbo4-niveau.

Vooropleiding

Minimaal mbo3-niveau.

Toetsing

Deelnemers maken als opdracht een persoonlijk ontwikkelplan voor hun verdere ontwikkeling. E-learning-opdracht met een toets. De training wordt afgerond met een officieel OVD Opleidingen certificaat.

Data en tijden

De trainingsdata zijn 12 en 26 april en 10 mei van 09.00 tot 17.00 uur.

Resultaat

Een (aankomend) retailmanager leert op een strategisch niveau alle zaken rondom personeel te handelen.

De manager weet welke aspecten van invloed zijn op zijn leiderschapsstijl en kan concreet aan de slag om verbeteringen ten aanzien van zijn eigen functioneren door te voeren.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV Vakmensen en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl