Selecteer een pagina

Producten en diensten Youfit@retail

Workshops

Workshop voor de eigenaar/winkelmanager/leidinggevende

Het Talentgesprek
Hoe haal je het beste uit je medewerkers? Door ze hun talenten in te laten zetten in hun werk. Maar hoe voer je het goede gesprek hierover? In de workshops gaan we aan de slag met het voeren van het goede gesprek over talent vanuit een waarderend perspectief. Dit vergroot de houding om te leren en ontwikkelen in het werk.
Tijdsinvestering 2 x 1 dagdeel
t.w.v. €375,- per deelnemer

Workshop voor verkoopmedewerker

Workshop Talent in de Winkel
Wat is jouw talent en hoe zet je dit in tijdens jouw werk in de winkel? Wil je graag weten hoe jij je kunt ontwikkelen en nog beter kunt worden in je werk? In deze workshop ga je op zoek naar jouw talenten en maak je een plan hoe je deze nog beter in kunt zetten in jouw werk.

 • Tijdsinvestering 1 dagdeel
  t.w.v. €200,- per deelnemer

Bovenstaande workshops kunnen verzorgd worden voor groepen van 6-10 personen. Het is ook mogelijk om individuele coaching aan te bieden indien er enkele deelnemers zijn of een specifieke vraagstelling.

Jobcrafting voor je team
In Jobcrafting sessies ga je in je team aan de slag met ieders eigen werk en inzetbaarheid. De sessies zijn gebaseerd op de mooi werk methode, zie ook www.debaaningenieurs.nl. Het team doorloopt acht Jobcrafting stappen, die inzicht geven in welke taken goed passen en welke (steeds) minder goed. Jobcrafting kan ingezet worden om het beste uit een team te halen, en medewerkers bewust te maken van wat zij zelf kunnen doen om te groeien in hun werk. Samen formuleer je concrete en haalbare werkverbeteringen.

 • t.w.v. €200,- per deelnemer
  Persoonlijke begeleiding

Workshop Feedback geven
Leren doe je niet alleen en niet alleen op school, maar ook op en tijdens het werk. Je collega’s kunnen je hierbij helpen. Volg samen met hen de workshop ‘Feedback geven’ waardoor je zelf kunt groeien in je werkt en ook je collega’s kunt helpen om beter te worden. Je leert de regels voor het geven en ontvangen van feedback en gaat deze toepassen in de praktijk. Hierdoor zie je direct resultaat bij jezelf en het hele team.

 • (Tijdsinvestering: 1 dagdeel, bvk in de winkel)
  t.w.v. €375,- per deelnemer

Persoonlijke begeleiding

Coaching & advies (digitaal en live)
De individuele coaching van youfit helpt werkenden in de detailhandel plannen te maken voor hun loopbaan en ontwikkeling. De gesprekken zijn gericht op het onderzoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, en in hoeverre je huidige baan daar nog bij aansluit. Binnen de coaching helpen we met bijv. het optimaal inzetten van de kwaliteiten of het zoeken van een geschikte opleiding. Maar we werken ook aan het versterken van loopbaancompetenties als reflecteren en netwerken.

 • Coaching kan live en via e-coaching plaatsvinden, en kan variëren van 1 naar ca 5 gesprekken.
  t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer

Scholings-, ontwikkeladvies
Sta je op een punt in je loopbaan dat je een stap wilt zetten, jezelf verder wilt ontwikkelen of wilt weten hoe je meer uit jezelf kunt halen? Neem dan contact op met Youfit@retail. Een coach gaat samen met jou op zoek. Door deze gesprekken en inzet van testen, opdrachten en netwerk heb je in korte tijd een plan waarmee je verder komt in je werk en loopbaan.

 • t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer

Werk naar werk begeleiding
Als het nodig is dat medewerker(s) een vervolgstap buiten het bedrijf moeten gaan zetten, dan bieden wij coaching en advies om mensen toe te rusten en de weg te wijzen. Onderdelen die we inzetten:

 • Interesse- en competentietesten
 • Individueel arbeidsmarktadvies
 • Gerichte workshops, cv-sessies en werk-naar-werk begeleiding
 • Vacaturesite en actief netwerk
  t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer; workshop €200,- per deelnemer

Zelf aan de slag met (je) Loopbaan (-instrumenten)

Loopbaanplatform voor alle werkenden en werkzoekenden in de detailhandel
Youfit@retail heeft een vernieuwd digitaal loopbaan- en leerplatform waar werkenden en werkzoekenden in de detailhandel al zelf informatie kunnen vinden, hun account aanmaken, vacatures vinden, een CV maken, loopbaan- en leertesten kunnen doen, en contact leggen met een loopbaancoach. Deelnemers maken vooral gebruik van de Vacaturezoeker, de Interesse- en competentietest, de Loopbaanwaardentest, en de Kwaliteitentest.

 • t.w.v. €75,- per account

Vragen of advies?

Het Vakcentrum heeft contact met diverse opleiders, neem voor vragen of advies contact met ons op via telefoon (0348) 41 97 71 of info@mmmlekkerwerken.nl.

mmm lekker werken is een activiteit van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV vakmensen en FNV Handel samen.

Download hier ons Privacybeleid

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.