Selecteer een pagina

Wat is Plan B? Of Plan C?

Wat is Plan B?  Of Plan C?  

Wat hebben jullie nodig om lekker te werken? Stel, je wilt of moet weg. Uit de functie of zelfs uit de winkel. Heb je dan een Plan B? Misschien ga je wel helemaal weg uit de sector. Dan is Plan C nodig! Daarvoor kun je een loopbaantraject (individueel) of een workshop krijgen via mmm lekker werken.

Producten en diensten Youfit@retail

Workshops

Workshop voor verkoopmedewerker

Workshop Feedback geven
Leren doe je niet alleen en niet alleen op school, maar ook op en tijdens het werk. Je collega’s kunnen je hierbij helpen. Volg samen met hen de workshop ‘Feedback geven’ waardoor je zelf kunt groeien in je werk en ook je collega’s kunt helpen om beter te worden. Je leert de regels voor het geven en ontvangen van feedback en gaat deze toepassen in de praktijk. Hierdoor zie je direct resultaat bij jezelf en het hele team.

 • (Tijdsinvestering: 1 dagdeel, bvk in de winkel)
  t.w.v. €375,- per deelnemer

Tot oktober 2020 voor deelnemers aan het project mmm lekker werken gratis.

Coaching & advies (digitaal en live)
De individuele coaching van youfit helpt werkenden in de detailhandel plannen te maken voor hun loopbaan en ontwikkeling. De gesprekken zijn gericht op het onderzoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, en in hoeverre je huidige baan daar nog bij aansluit. Binnen de coaching helpen we met bijv. het optimaal inzetten van de kwaliteiten of het zoeken van een geschikte opleiding. Maar we werken ook aan het versterken van loopbaancompetenties als reflecteren en netwerken.

 • Coaching kan live en via e-coaching plaatsvinden, en kan variëren van 1 naar ca 5 gesprekken.
  t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer

Tot oktober 2020 voor deelnemers aan het project mmm lekker werken gratis.

Scholings-, ontwikkeladvies
Sta je op een punt in je loopbaan dat je een stap wilt zetten, jezelf verder wilt ontwikkelen of wilt weten hoe je meer uit jezelf kunt halen? Neem dan contact op met Youfit@retail. Een coach gaat samen met jou op zoek. Door deze gesprekken en inzet van testen, opdrachten en netwerk heb je in korte tijd een plan waarmee je verder komt in je werk en loopbaan.

 • t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer

Tot oktober 2020 voor deelnemers aan het project mmm lekker werken gratis.

Werk naar werk begeleiding
Als het nodig is dat medewerker(s) een vervolgstap buiten het bedrijf moeten gaan zetten, dan bieden wij coaching en advies om mensen toe te rusten en de weg te wijzen. Onderdelen die we inzetten:

 • Interesse- en competentietesten
 • Individueel arbeidsmarktadvies
 • Gerichte workshops, cv-sessies en werk-naar-werk begeleiding
 • Vacaturesite en actief netwerk
  t.w.v. €275,- per gesprek, per deelnemer; workshop €200,- per deelnemer

Tot oktober 2020 voor deelnemers aan het project mmm lekker werken gratis.

Zelf aan de slag met (je) Loopbaan (-instrumenten)

Loopbaanplatform voor alle werkenden en werkzoekenden in de detailhandel
Youfit@retail heeft een vernieuwd digitaal loopbaan- en leerplatform waar werkenden en werkzoekenden in de detailhandel al zelf informatie kunnen vinden, hun account aanmaken, vacatures vinden, een CV maken, loopbaan- en leertesten kunnen doen, en contact leggen met een loopbaancoach. Deelnemers maken vooral gebruik van de Vacaturezoeker, de Interesse- en competentietest, de Loopbaanwaardentest, en de Kwaliteitentest.

 • t.w.v. €75,- per account

Tot oktober 2020 voor deelnemers aan het project mmm lekker werken gratis.

Vragen of advies?

Het Vakcentrum heeft contact met diverse opleiders, neem voor vragen of advies contact met ons op via telefoon (0348) 41 97 71 of info@mmmlekkerwerken.nl.

mmm lekker werken is een activiteit van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV vakmensen en FNV Handel samen.

Download hier ons Privacybeleid

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.