Selecteer een pagina

Activiteiten

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

 

Het creëren van een gezonde en veilige werkplek is van groot belang. Het vermindert het ziekteverzuim, bevordert re-integratie en verhoogt de arbeidsprestaties van de medewerkers. De Inspectie SZW controleert sinds kort ook telefonisch of bedrijven een actuele RI&E en Plan van Aanpak hebben.

Klik HIER om meer te lezen over de RI&E.  

Door inspanning van het Vakcentrum is dit RI&E-instrument voor bedrijven met 25 medewerkers of minder voor de levensmiddelendetailhandel vrijgesteld van toetsing. Dat houdt in, dat bedrijven, die gebruik maken van dit instrument en onder deze branche vallen, de RI&E niet meer hoeven te laten toetsen. En dat scheelt natuurlijk behoorlijk in de kosten!

 

Heb je naar aanleiding van de activiteit Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) nog vragen, vul dan onderstaand formulier in.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV Vakmensen en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl