Selecteer een pagina

KOBA-DI

KOBA-DI

Hoe duurzaam inzetbaar en productief zijn jullie eigenlijk? Met de Kosten Baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid brengen we dit in kaart.

Niet iedereen voldoet op elk moment aan dat ideaalplaatje. Soms ben je minder productief omdat je je zorgen maakt over thuis. Of omdat je nieuwe kennis en vaardigheden niet zo snel onder de knie krijgt. Of je motivatie is wat minder. Als ondernemer krijg je dan minder ‘waar’ voor je geld (=loonkosten). In feite verspilling.

Samen met onze adviseur vul je (de ondernemer) KOBA-DI in. Als je de juiste maatregelen treft, zie je direct wat het effect is op de productiviteit. Maatregelen die bijdragen aan méér mentale en fysieke fitheid, meesterschap en vermogen om mee te bewegen met alle nieuwe ontwikkelingen die razendsnel gaan. Dat zijn dus de baten uit dit instrument. Daar hebben jullie allemaal baat bij.

De KOBA-DI ondersteunt je bij het bepalen van je prioriteiten, strategie en maatregelen. Samen met je adviseur mmm lekker werken. En daarna communiceer je daar met zijn allen over. Dat schept verantwoordelijkheid en motivatie. Allemaal lekker aan de slag met de toekomst.

KOBA-DI is met name geschikt voor supermarkten.

mmm lekker werken is een activiteit van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV vakmensen en FNV Handel samen.

Download hier ons Privacybeleid

Stichting 3xM Levensmiddelen

Blekerijlaan 1

3447 GR Woerden

T (0348) 41 97 71

info@mmmlekkerwerken.nl

www.mmmlekkerwerken.nl

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hieronder uw gegevens in.