Selecteer een pagina

Persoonlijk Ontwikkelbudget

Voor de medewerker

Wil jij als werknemer ook lekker werken en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt? Elke dag met plezier aan de slag? Jij en jouw team gaan ervoor: je zet je optimaal in voor de klant en levert de hoogste kwaliteit.

De 3 m’s van mmm lekker werken staan voor:

mentaal en fysiek fit

meester in je vakgebied

meebewegen met nieuwe ontwikkelingen.

Werk aan het ontwikkelen van jouw 3 m’s om lekker te blijven werken, nu en vooral ook in de toekomst.

Wist je dat jij als werknemer recht hebt op een ontwikkelbudget? Je kan zelf bepalen welke training of cursus met dit budget betaald wordt. Kijk onder Persoonlijk Ontwikkelbudget

Workshops | trainingen | opleidingen | cursussen

Een van de m’s van mmm lekker werken staat voor meester in je vak. Dat word je door bij te blijven in je vak en door je verder te ontwikkelen. Ervaring krijg je door je werk en dat is heel goed. Extra leren is nog beter. Daardoor kan je ook meebewegen met nieuwe ontwikkelingen, een andere m die zorgt voor lekker werken. Een voorbeeld van meebewegen is dat als jouw leidinggevende vertrekt, jíj zelf misschien wel die leidinggevende functie aankan omdat je de nodige ervaring hebt opgedaan maar ook omdat jij daarvoor geleerd  hebt!

 

Onderzoek alle mogelijkheden en overleg met je werkgever wat jij graag zou willen.

 

Film

In dit 2 minuten durende filmpje krijg je duidelijke uitleg over het project mmm lekker werken. Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

mmm lekker werken is een programma van Stichting 3xM Levensmiddelen. Hierin werken Vakcentrum, CNV en FNV Handel samen. In het programma wordt dan ook slim gebruikgemaakt van de diensten en producten van deze organisaties.

Heeft u een vraag over het programma mmm lekker werken, vul dan hiernaast uw gegevens in.